Billige trick løbehjul og en forvirret skorstensfejer

Nu skal du høre historien om dengang en skorstensfejer havde forvekslet en skorsten med en stor bunke billige trick løbehjul.

Som de fleste ved så er billige trick løbehjul noget forældre køber til deres børn, og ikke omvendt. Derefter går der et godt stykke tid, så bliver forældrene så lede og kede og trætte af at høre deres børn være lykkelige og lege ude på gaden, så se herinde, så derfor aftaler de typisk at tage alle de billige trick løbehjul med ud i haven og brænde hele lortet. Og det var så 33 billige trick løbehjul der lå i sådan en bunke, klar til at blive brændt, da skorstensfejeren kom forbi. Det forholdt sig desværre sådan, at lige den morgen var han blevet blind, men han havde altid været en fighter, så derfor tog han på arbejde alligevel, ”der er alligevel altid mørkt nede i skorstenen” sagde han til sin bekymrede kone, og så kiggede han over på sine otte udmagrede børn og sagde, ”og så skal vi jo også have føde på bordet til de her lømler” (det var kærligt ment, og det vidste de godt, så derfor smilte de ynkeligt og sultent med tomme triste øjne).

Fordele med billige trick løbehjul

Da han så kom ud i Carlsens have troede han at stakken med billige trick løbehjul var en skorsten, og han kravlede forvirret rundt og prøvede at komme ned i skakten. ”Hvad fanden laver du på min bunke med billige trick løbehjul?” råbte Carlsen ”De billige trick løbejul skal brændes ved morgengry, skynd dig væk!”

”Det må du undskylde!” råbte den blinde skorstensfejer, ”Jeg vidste ikke det var dine billige trick løbehjul”

”Det er i orden”, sagde Carlsen og slog en stor latter op. ”Stakkels blinde, dumme skorstensfejer, kom du ned på den her madras og tag dig en lur”

Skriv et svar