E-juice udkonkurrer vandpibe i Dubai

E-juice, som der i øjeblikket tager verden med storm, har nu også slået igennem i Dubai. E-juicen, som benyttes i en e-cigaret for at opnå den bedste smag, er nu blevet et kæmpe hit i Dubai, en af de største byer i de Forenede Arabiske Emirater.

e juiceDubai er en by der om nogen kombinerer vestligt frisind med arabiske traditioner, og derfor giver det fin mening, at e-juice, som kombinerer den dejlige aroma fra røg som man forbinder med amerikanske cigaretter med den dejlige, friske, naturlige frugtsmag som man normalt kun kan få i en arabisk vandpibe, er blevet så populær netop der.

De lokale sætter pris på at e-juice giver dem den gode smag som at de kender fra deres vandpiber, men på farten, således at de kan komme hurtigt frem. E-juice er nemlig perfekt til folk på farten, som samtidig forlanger det absolut bedste indenfor naturlig frugtsmag, aroma, sundhed og design. Det er nu blevet et normalt syn i Dubais gader, at se lokale såvel som turister nyde en e-cigaret med e-juice i skyggen af Dubais imponerende skyskrabere. Vestlige producenter forventer på sigt at kunne eksportere e-juice for millarder til de Forenede Arabiske Emirater,

og det forventes at danske producenter vil kunne opnå en, indenfor e-juiceindustrien, hidtil uset vækst, takket være den massive efterspørgsel fra den lille ørkenstat med det store forbrug af e-juice. Også herhjemme har forbruget af e-juice taget til, omend ikke samme omfang som i Dubai. I Danmark sætter mange forbrugere pris på, at man kan nyde sin e-juice, samtidig med at man sidder på f.eks. netcafé, fin restaurant eller er til frisøren. Danskerne har indset, at ingen produkter kan sammenlignes med e-juice, når det kommer til at kombinere velsmag og sundhed. Læs mere om produktet herinde.

Skriv et svar