Endnu et cover til iPhone 4

Jeg har lige købt endnu et cover til iPhone 4, http://trendcover.dk/shop/iphone-4-4s-3s.html, og der er altså derfor slet ingen tvivl om, at når det først er gået op for dig, at det så helt klart også nok skal ende med at betyde et eller andet. Der er jo virkeligt bare ikke nogen tvivl om, at når det rent faktisk først er gået op for dig, at det så helt klart også nok skal ende med at give langt mere mening en eller anden dag.

iphone  5Der er dog virkeligt ingen tvivl om dette, og når det først er gået op for dig, så er jeg virkeligt heller ikke i tvivl om, at det nok skal ende med at blive en meget god ide. Jeg er dog virkeligt ikke i tvivl om dette, og når det først er gået op for os, så er der virkeligt heller ingen tvivl om, at det i sidste ende, nok skal ende med at give langt mere mening.

Der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når det først er gået op for os alle sammen, at det så helt klart også nok skal komme til at bruge endnu et cover til iPhone 4. Det er jo ingen tvivl om, at jeg tit skifter mit cover til iPhone 4. Det mener jeg dog ikke, at der er noget galt i, og hvis man har lyst til at skifte sit cover til iPhone 4 hver eneste dag, så syntes jeg faktisk at man skal have lov til dette. Det gør jeg dog godt nok ikke, men jeg skifter cirka mit cover til iPhone 4 en gang om måneden eller måske nærmere end gang i ugen. Uanset hvad så er jeg i hvert fald glad for hvert eneste cover til iPhone 4 jeg nogensinde har haft. Dermed ikke sagt at jeg aldrig har haft et ynglings cover til iPhone 4.

Skriv et svar