Hvad er forskellen på rygevæske og e væske?

Ved en større research på internettet faldt jeg tilfældigvis over en produktkategori kaldet rygevæske(Se den her.), og det undrede mig ufatteligt meget. For hvad er rygevæske egentlig? Jeg er e cigaret ejer, og derfor ved jeg utroligt meget om dens funktioner og tilbehør, og dog havde jeg aldrig overvejet om rygevæske egentlig var til de elektroniske cigaretter. Det viste sig så at rygevæske skulle bruges til ens e cigaret, så jeg måtte hurtigt købe det, blot for at teste det selvfølgelig. Derfor fik jeg altså købt noget såkaldt ”rygevæske” med Red Bull smag, for jeg elsker ærlig talt Red Bull, for det får altid min hjerne og hoved til at blive lidt frisket op.  Jeg modtog så min rygevæske, og det undrede mig egentlig hvor det skulle sættes i, for jeg havde jo allerede noget e væske. rygevæskeSå jeg læste manuallen og fandt til min store overraskelse ud af at e væske er præcis det samme som rygevæske, altså det er 2 synonymer af hinanden. Da e cigaretter er et næsten sprit nyt produkt, er der altså ikke rigtigt nogle klassiske eller normale ”navne” som man bruger endnu, og derfor kan e væske også kaldes rygevæske, og ikke mindst e juice. Der er altså 3 forskellige brugte betegnelser, og dette kan altså forvirre en som mig, åbenbart.

 

For at konkluderer i forhold til overskriften, så kom vi altså frem til at der ingen forskel på rygevæske og e væske er overhoved. Det er altså 2 synonymer af hinanden. E væske, rygevæske og e juice er definitionen på den væske man propper i sin elektriske cigaret. Du kan få dem i flere hundrede forskellige smage med og uden nikotin. Hvis du ønsker at nedtrappe fra et tobakscigaret forbrug, så vil jeg anbefale at du køber med nikotin.

 

Skriv et svar