Jeg har et Woody pillefyr – hvilket et pillefyr har du?

Jeg har lige investeret i et nyt fyr. Det er et Woody pillefyr, som jeg har købt mig, og alt i alt synes jeg at det er et rigtig godt fyr, og at jeg derfor er meget tilfreds med det køb, som det er, at jeg har gjort mig. Der er så noget andet, jeg er blevet interesseret i, når det kommer til at snakke om fyr. Jeg vil gerne høre, hvad andres holdninger er til et Woody pillefyr eller til i hvert fald et andet pillefyr, eller hvad i nu har erfaringer med. Hvis i fortæller mig om jeres erfaringer, så jeg kan sammenligne dem med mine egne, og så kan jeg måske også gå og tænke over, om et Woody pillefyr var det helt rigtige køb for mig, selvom det tror jeg nu nok allerede på forhånd, at jeg kan sige, at det var.

Hvad er dine erfaringer om et Woody pillefyr?pillefyr

Og nu kan jeg virkelig godt tænke mig at høre lidt om, hvad i andre for det første mener om et Woody pillefyr, og hvad der for det andet er jeres erfaringer med et af samme slags, for ikke sidst af alt at jeg skal understrege vigtigheden af, at jeg også gerne modtager input om andre pillefyr, der kan sætte min egen viden om mit Woody pillefyr i perspektiv, for det er der helt sikkert godt noget, der kan. Der må være nogen, der kan fortælle noget om deres Woody pillefyr, som jeg kan lære af. Eller, om det så er et andet pillefyr, så kan jeg sikkert også godt lære af hvad de har at sige. I kan i hvert fald ikke sige det en gang for meget, sådan har jeg det, så bare fortæl løs.

Skriv et svar