Jeg kan huske tilbage fra folkeskolen at vi nogen gange til jul fik lov til at fremstille bolcher

Det var både sjovt at prøve og så hyggeligt. Jeg kunne bedst lide althea bolcher. Den dag i dag har jeg 2 små børn, som elsker alt hvad der er sødt, ikke mindst bolcher. bolcherBørn er generelt glade for slik, men jeg vil ikke tillade mine børn at spise hvilket som helst slik. Det skal være af godt kvalitet med naturlige sødestoffer og ingen farvestoffer.

Det er svært at vælge i supermarkedet når børnene skal have slik, fordi der ikke er meget at vælge i mellem i forhold til mine forventninger til indholdet af slikket for børnene. Jeg har desværre ikke meget tid i hverdagen til selv at fremstille slik heller, men vil heller ikke gå på kompromis med kvaliteten. Sidst jeg var til informationsmøde på skolen, havde en af mødrene medbragt althea bolcher som hun bød os andre på.

De smagte simpelthen så godt. Jeg måtte vide hvor hun havde købt dem henne, og hun fortalte hun havde fundet dem på internettet og havde bestilt flere gange fra samme butik, fordi kvaliteten var så god, de smagte så godt og der var ingen kunstige tilsætningsstoffer i. Jeg bestilte efterfølgende selv altea bolcher derfra og er rigtig glad for dem, ligesom mine børn er. De elsker bolcherne og jeg er glad og tilfreds over, de ikke putter hvad som helst i deres mund, når de skal have noget sødt. Sidst jeg kiggede i bolche bøtten var der næsten ingen tilbage. Det undrede mig lidt fordi jeg var sikker på, ungerne ikke havde spist så mange sidst. Min mand kom ind i køkkenet og med et glimt i øjet spurgte, om det ikke snart var på tide at bestille nogle flere althea bolcher.

Skriv et svar