Kan man bruge mere end en zalando rabatkode af gangen?

Jeg følger mit held for tiden, det må man sige. Og nu er det sådan at jeg er gået hen og har været en heldig banan, der har fået ikke bare en, men to koder som begge er hver sin zalando rabatkode, hvilket vil sige at jeg nu kan få rabat på op til flere ting af gangen, og det er jo sådan set noget, som jeg godt kan lide at få.

Men nu er det så jeg godt kunne tænke mig at vide om man kan få gavn af mere end en zalando rabatkode af gangen, for så vil jeg da egentlig gerne forberede en rigtig stor handel og så gøre brug af begge koder på en gang, så jeg kan få en ekstra rabat end bare den almindelige rabat,zalando rabatkode. som en zalando rabatkode giver mig. Og det er noget som der virkelig batter, hvis man kan gøre det på den måde. At få en enkelt zalando rabatkode er en god ting, men at få en ekstra er endnu bedre – vil du ikke også give mig ret i det? Jeg synes i hvert fald at det er rigtig dejligt.

Skriv et svar