Stort misbrug alkohol

Jeg er overbevidst om, at vi alle sammen kender en eller anden der har et misbrug alkohol, og det er lige så sørgeligt hver eneste gang, at se en person dræbe sig selv på grund af hans eller hendes deppression. Det er virkeligt synd, og jeg ville da ønske, at dette ikke var en nødvendighed. Det er det dog mange gange, og det er altså også derfor, at du virkeligt skal sørge for at give mig ret i dette, da det oftest vil være det smarteste fra starten af.

Man drinking bottle of beer silhouette

Man drinking bottle of beer silhouette

Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, hvad mine muligheder er, og når det først er gået op for mig, hvad jeg rent faktisk snakker om, så er jeg normalt også sikker på, ,at mulighederne virkeligt er meget bedre. Det er dog ikke altid så nemt at finde ud af som man skulle tro, og hvis du ikke kan give mig ret i dette, så vil det normalt også være ret svært at forholde sig til.

Forhold til misbrug alkohol

Det er jo mange gange sådan, at en hver med en depression kan komme ud i et misbrug alkohol, og det er derfor også bare om, at hjælpe denne person ud af personens depression, fremfor at hjælpe personen ud af sit misbrug alkohol. Det er nemlig en og samme ting, men når man tager fat om roden af problemet, så kommer man også til at få det bedste resultat. Det er dog også sværere at gøre dette, og der er mange der slet ikke har denne viden, og derfor ikke kan hjælpe ved et misbrug alkohol. Hvis du er en af de heldige, vil jeg da også opfordre dig til at gøre dette, da det mange gange vil være noget af det smarteste at gøre fra starten af. Det lyder altså lidt vildt, men der er virkeligt ingen tvivl om, at mulighederne med misbrug alkohol er til at overse.

Skriv et svar