Kom i gang med din negletekniker uddannelse

Negletekniker bliver du når du har taget en negle uddannelse hos nail4you. Uddannelsen består af et 4 dages negle kursus. Efter du har gennemført din negle uddannelse og bestået eksamen, får du et diplom på at du er uddannet som international negletekniker.

På Nail4you´s negle uddannelse lærer du blandt andet om negle sygdomme, anatomi, manicure, hygiejne og meget andet, som er vigtigt at vide når du skal vejlede dine kunder i dit arbejde som negletekniker.

Bliv negletekniker tag en negletekniker uddannelse

Bliv negletekniker tag en negle tekniker uddannelse

Hos nail4you tager negle uddannelsen til negletekniker kun 4 dage, det er fordi på de 4 dage, kan lære dig alle de grundlæggende teknikker og sætte dig ind i hvad det vil sige at være negle tekniker. Og ikke mindst fordi at de er meget imod at binde deres elever til at øve sig, og bruge deres produkter i flere måneder får de kan få lov til at gå op til eksamen.

Selv hvis du ikke vil bruge din negle uddannelse til at arbejde som negletekniker, er deres negle kursus en rigtig god investering. Ved simpel udregning skal du ikke tage på negle salon 4-5 gange får den er tjent hjem.

Når du på kurset lærer at mestre de grundlæggende tekniker, vil det fremover blive meget nemmere for dig at lære nye teknikker.

Når du er på negle kursus hos Nail4you serveres der en let frokost, og der er selvfølgelig kaffe, the og vand. Kurserne ligger enten om dagen eller om aftenen, så du kan sagtens deltage selv om du har job om dagen.

Hvad enten du vil bruge din negle uddannelse privat eller professionelt, er det en rigtig god investering. Når du har taget dit negle kursus, bliver du automatisk medlem af vores vip facebook grupper, hvor vi tilbyder master-class træning.

Og så er det altid sjovt og hyggeligt når de laver kursus.

Kom godt igang som negletekniker her – du vil ikke fortryde det

Skriv et svar