Top VVS nok den bedste blikkenslager i Næstved, hvis ikke i hele Danmark

Top VVS den bedste blikkenslager i Næstved

Top VVS den bedste blikkenslager i Næstved

Dette er historien om hvordan blikkenslager i Næstved  Emil Hansen & Søn reddede min weekend.

Jeg stod her sidste weekend med et kæmpe problem, jeg havde inviteret gæster til Lørdag aften, 40 personer i alt, til den helt store gallamiddag. Og så sker der det der bare ikke må ske. Gæstetoilettet går i stykker.

Vi har et andet toilet, med det er toilettet der er ude på badeværelset i forbindelse med vores soveværelse. Det kunne til nød godt bruges, men nu lå landet sådan at soveværelset var fyldt til bristepunktet med rod, der var en sti i rodet hen til sengen og derfra fortsatte stien ud til badeværelset.

Al rod, fra rundt omkring i huset, og møbler fra stuen der ikke var plads til, fordi vi skulle have plads til et stort middagsbord som alle gæsterne kunne sidde omkring, var blevet flyttet ind i soveværelset, ideen var at låse døren. Ude af øje ude af sind….. Men nej, lokummet brændte, gæstetoilettet var i stykker, skulle alle gæsterne nu bruge badeværelset i soveværelset.

Alle tankerne begyndte at køre rundt i hoved på mig, en ting er at skulle høre på alle gæsternes morsomme bemærkninger om hvor rodet soveværelset var. Men det var ikke det værste……. Vi skulle have kål og masser af kål, min kone var lige blevet inspireret af en Bo Bedre artikel “13 SKØNNE OPSKRIFTER MED KÅL” hed den, jeg tror hun havde lavet alle 13 retter.

Jeg kunne levende forestille mig hvordan mit badeværelse …og soveværelse ville komme til at lugte når det har været benyttet af 40 mennesker der har spist sig mætte i kål. Det er her de “sjove bemærkninger” bliver til “kedelige bæ..mærkninger”.

Jeg kunne godt se at den eneste udvej var at få fat i en blikkenslager… det var den første opgave… derefter skulle han så overtales til at komme ud og lave mit gæstetoilet Lørdag eftermiddag.

Svært…. Men jeg var motiveret :), jeg går på “Nettet” søger efter blikkenslager Næstved, jeg bor i Næstved. Jeg finder en der hedder Top VVS ved Emil Hansen & Søn. De har også en fin hjemmeside den kan du se her, men de havde også et telefonnummer, som jeg ringer til.

Jeg fik fat i Emil selv, som han sagde at han var den eneste der ville arbejde Lørdag eftermiddag. Han kunne godt se mit problem, han kom med det samme.

Han kom og fik ordnet toilettet, og aftenen var reddet. En kæmpe tak til Emil herfra…

Skriv et svar