Trampolin test – Find den bedste trampolin til din have

Savner du og dine børn noget at kunne foretage jer i haven, og har i lidt plads tilovers, så kan det være en god ide at overveje at få en trampolin. Sådan en havetrampolin kan give mange timers sjov dag efter dag, og man kan blive ved med at udvikle nye spring og færdigheder, som gør det sjovere og sjovere at springe på, jo bedre man bliver til at mestre koordination, balance og styrke. I denne lille trampolin test finder du muligvis din nye trampolin til haven.

Læs også om telt til trampolin

Den firkantede trampolin til gymnasternetrampolin

Hvis du allerede har været lidt på jagt, så har du sikkert studset over den firkantede trampolin, som ikke findes i ret mange haver rundt omkring i landet. Det er primært den klassiske blå og runde model, der bliver købt hjem til børnefamilierne. Men den firkantede model kan anbefales til familien med gymnaster, der gerne vil have lidt plads at kunne lege eller øve sig på. En firkantet trampolin giver muligheden for at øve spring som flikflak og baglæns saldo – selvfølgelig hvis man med kyndig vejledning er blevet hjulpet på vej til det, og hvis der er andre til stede, der kan hjælpe med at svinge dig rundt eller støtte dig i dine spring.

Den klassiske runde trampolin til de store børn

Det kan også være en mulighed at købe den klassiske blå runde trampolin, som snart står i enhver have med børnefamilier. Det er en super god trampolin, og den kan købes rigtig mange steder, hvilket også har været med til at gøre den så populære, som den nu engang er blevet. Det kan være en god ide at købe den med sikkerhedsnet med, hvis der er mindre børn, der skal bruge den, da det er med til at sikre, at de bliver på trampolinen, hvor skævt de så end måtte lande ned fra deres spring på trampolinen.

Mini trampolinen til de mindste

Skal der være noget for de mindste, så kan det også være en god ide at overveje en mini trampolin. Den er som regel kun omkring de 25-26 centimeter høj og 120 centimeter i diameter. Denne model er langt billigere end de andre, men den er også kun egnet til de mindste. Den kan også bruges indenfor, hvis det er belejligt i lige netop jeres situation, hvilket de større trampoliner ikke ligefrem kan presses ind under.

Så savner i noget aktivt at lave, og kan i godt lide at bevæge jer og få pulsen lidt op, så er det da bare med at få købt en trampolin, som hele familien kan have det sjovt med. Sådan en havetrampolin er både for de små og store, og der kommer med garanti til at være rift om pladserne på den i starten. Men det må man nu engang tage med. Vær altid opmærksom på det max antal kg, der må være på trampolinen af gangen, så i ikke udfordrer skæbnen og ender med at komme til skade.

Skriv et svar